Χαιρετισμός Δημάρχου

Χαιρετισμός Δημάρχου

dimarxosΣας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας, την οποία συνεχώς  προσπαθούμε  να εμπλουτίζουμε και να αναβαθμίζουμε.

Σε μια εποχή γενικευμένης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης καλούμαστε να σταθούμε όρθιοι και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν, χαράζοντας ταυτόχρονα τα επόμενα βήματα του Δήμου μας.

Γνωρίζοντας ότι ο Δήμος Νέας Προποντίδας έχει μεγάλες δυνατότητες, όπως και μεγάλες ανάγκες, είμαστε έτοιμοι να δράσουμε με Όραμα Σχεδιασμό και Πράξη.

Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου, παρέχουμε συνεχή και έγκυρη πληροφόρηση, τόσο για τα όργανα, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Δήμου, όσο και για χρήσιμα στοιχεία που αφορούν στην οικονομική, πολιτιστική, τουριστική και κοινωνική ταυτότητα του Δήμου μας.

Επιζητούμε την αμφίδρομη και γόνιμη επικοινωνία μαζί σας, με προτάσεις, ιδέες και επισημάνσεις, που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι.

Επιλέγοντας εσάς σαν συνοδοιπόρους και συμμαχητές στην αδιάκοπη προσπάθειά μας για ανάπτυξη είμαστε σίγουροι ότι με συλλογική και συνδυασμένη δράση, σύντομα θα απολαύσουμε τους καρπούς της.

Επενδύουμε στις φυσικές πηγές του ευλογημένου τόπου μας αλλά πρωτίστως επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό του  Σε εσάς!

Καλή περιήγηση!

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας

Εμμανουήλ Δημ. Καρράς

Έργα ΕΣΠΑ 2014-2020

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019

Παράταση ρύθμισης οφειλών

Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας

Σύνδεση σε αποχετευτικό δίκτυο

Δημοτικά Τέλη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ξενοδοχεία στη Ν. Προποντίδα

hotels150

Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση

Voic EU Project

Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Φιλοξενείται στο

Ο καιρός στη Ν. Προποντίδα